Sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden door Westland & Werken

Westland & Werken biedt gespecialiseerde diensten voor zowel totale als gedeeltelijke sloop van diverse objecten, waaronder bedrijfsgebouwen en woningen. Onze aanpak omvat zorgvuldige scheiding van materialen en afvalstromen, waardoor we samen met onze partners recycling bevorderen.

Duurzame sloop en renovatie

Of het nu gaat om volledige sloop of renovatiesloop, wij streven naar duurzame oplossingen. Gebouwen kunnen integraal of gedeeltelijk gestript worden, waardoor een nieuwe indeling en functie mogelijk worden. Tijdens renovatiesloop behouden we de mogelijkheid voor bedrijven in het pand om ongestoord door te werken. Een grondige voorbereiding en een doordacht plan van aanpak zijn hierbij cruciaal, zodat alle betrokken partijen hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Veilig en efficiënt sloopproces

Westland & Werken neemt de leiding in het opstellen van een sloopveiligheidsplan en dient de vereiste sloopmeldingen in via het omgevingsloket. Na goedkeuring van de sloopmelding worden in overleg met u de sloopwerkzaamheden ingepland. We verzorgen tevens essentiële meldingen zoals de KLIC-melding en melden aan het bevoegd gezag. Zo waarborgen we een gestroomlijnd en veilig sloopproces.

Projecten

Een greep uit onze projecten

Best

Best

Voor onze opdrachtgever hebben wij niet alleen de ...