Over ons

Westland & Werken Asbestsanering en Sloopwerkzaamheden

Bij Westland & Werken Asbestsanering en Sloopwerkzaamheden staan wij garant voor kwalitatieve dienstverlening, ondersteund door vakkundig en gecertificeerd personeel. Onze toewijding aan kwaliteit wordt bevestigd door onze bedrijfs- en procescertificaten voor asbestverwijdering (SVMS-007), Veilig en Milieukundig Slopen en VCA**.

Wat ons echt onderscheidt, is ons vermogen om met u als opdrachtgever mee te denken en totaaloplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw doelen. Ongeacht uw positie in de markt, of u nu een particulier, projectontwikkelaar, vastgoedeigenaar, of werkzaam in een andere branche bent, wij zijn operationeel in alle marktsegmenten. Hierdoor kunnen wij u optimaal en volledig ontzorgen.

Bij Westland & Werken gaan we verder dan het uitvoeren van taken; we streven ernaar partnerschappen op te bouwen, problemen op te lossen en duurzame resultaten te leveren. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw project tot een succes kunnen maken met onze hoogwaardige dienstverlening en op maat gemaakte oplossingen.

Kom jij bij ons werken?

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Projecten

Een greep uit onze projecten

Zeist

Zeist

In het hart van Zeist hebben wij met zorg en vakmanschap 69 ...

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het tot ik de offerte ontvang?

Meestal reageren wij bij een offerte aanvraag binnen 48 uur. We zullen met u in gesprek gaan en stellen daarna een offerte op maat op!

Werken jullie ook voor particulieren?

Ja. Het onderscheidend vermogen van Westland & Werken ligt in het meedenken met de opdrachtgever en het aanbieden van totaaloplossingen, passend bij het gewenste doel. Wij zijn in alle marktsegmenten operationeel, zodoende wij u als particulier, projectontwikkelaar, vastgoedeigenaar of welke branche u ook actief bent, optimaal en ontzorgen van dienst kunnen zijn.