Over ons

OVER Westland en Werken

Westland en Werken asbestsanering & sloopwerkzaamheden is een relatief jonge organisatie, met een geschiedenis aan ervaring in zowel de asbestsanerings- als renovatie/totaalsloopbranche.

Ons kwaliteit in dienstverlening wordt naast vakkundig en gecertificeerd personeel gewaarborgd middels onze bedrijfs- en procescertificaten Asbestverwijdering, SVMS-007 Veilig en Milieukundig slopen en VCA** Het onderscheidend vermogen van Westland en Werken ligt in het meedenken met de opdrachtgever en het aanbieden van totaaloplossingen, passend bij het gewenste doel.

Het is immers geen verplichting alle asbesthoudende materialen te verwijderen en de combinatie in werkzaamheden zal overlast minimaliseren.
Westland en Werken is in alle marktsegmenten operationeel, zodoende wij u als particulier, projectontwikkelaar, vastgoedeigenaar of in welke branche u ook actief bent, optimaal en ontzorgend van dienst kunnen zijn.


CERTIFICERING

VCA ** Certificaat

Procescertificaat Asbest

SVMS 007 sloopcertificaat

Chroom-6


Recent heeft Westland & Werken haar dienstverlening uitgebreid met de saneringen van Chroom-6 houdende materialen.
Net als in de asbestsanering en sloopwerken wordt voorafgaand met de opdrachtgever een op maat gemaakt plan van aanpak samengesteld,
waarbij de werkzaamheden conform de huidige richtlijnen worden uitgevoerd.  Door de reeds diverse uitgevoerde Chroom-6 saneringen kunnen wij u tevens op dit gebied ontzorgen.